1. Startsida
  2. Jobba med oss
  3. Lediga tjänster
  4. Tekniker till övningsanläggning

Tekniker till övningsanläggning

Vill du vara med i en organisation som arbetar för ett samhälle med färre olyckor och ökad trygghet? Vill du vara med och bidra till att utveckla vår övningsanläggning Furulund för att möta framtidens krav på miljö och hälsa?

Som tekniker vid övningsanläggningen Furulund är du tillsammans med den interna utbildningssamordnaren ett av naven i vår utbildnings- och övningsverksamhet. Du har daglig kontakt med, och jobbar tillsammans med, kollegor i vår organisation.

Tjänsten är organiserad i enheten för Metod och taktik där den är en viktig del i att förbereda organisationen på att lösa de uppgifter vi har framför oss. Vi förväntar oss att behovet av övning och utbildning av egen personal kommer att öka kommande år.

Arbetsuppgifter

Rollen som tekniker ansvarar för all drift på Furulunds övningsområde. Den övergripande planeringen för övningsverksamheten görs i samråd med vår interna utbildningssamordnare och funktionsansvariga. Den här tjänsten jobbar framför allt internt mot vår operativa organisation. I uppgifterna ingår exempelvis att förbereda övningar med material samt vara behjälplig vid övningar och utbildningar. Tjänsten innefattar även drift och underhållsarbete på övningsfältet, hantera ombyggnationer, snöskottning med mera.

Profil

Vi söker dig som är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är händig och kreativ samt har viss administrativ förmåga.

Krav för tjänsten är någon form av yrkesutbildning som till exempel, snickare, elektriker eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.

Meriterande om du har C-kort och erfarenheter i traktor/truckkörning.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Jämtlands Räddningstjänstförbund har som mål att öka mångfalden. Vi värdesätter därför de perspektiv som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför. Vi tillämpar positiv särbehandling.

Rekryteringsprocessen

Kandidater som går vidare i processen kan få genomföra arbetspsykologiska tester i samband med intervju. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas till rekrytering@rtjamtland.se märk ansökan ”Tekniker Furulund”.

Sista ansökningsdag 13 oktober 2023.

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa provanställning.

Kontaktperson

Jörgen Eriksson, 063-14 80 50, jorgen.eriksson@rtjamtland.se