Extra tjänst som sommarvikarie för brandman 2020

Uppdatering 24 april: Vi har lyckats lösa det uppkomna behovet av en vikariatstjänst för juli genom förändrad planering internt. Det innebär att vi inte längre har behov av en extern rekrytering och avslutar den processen. Vi uppskattar ditt intresse och hoppas att du söker igen nästa gång vi annonserar en tjänst.

Vi söker efter ytterligare en brandman till vår station i Östersund för att stärka upp under sommaren. Som vikarierande brandman på Östersunds brandstation ingår du i utryckningsstyrkan, som består av en styrkeledare och fem brandmän. Dina arbetsuppgifter är att delta i operativa räddningsinsatser och dagligt arbete på brandstationen. Det dagliga arbetet innebär bland annat övningar samt underhåll av räddningsutrustning, fordon och lokaler.