1. Startsida
  2. Om webbplatsen

Om webbplatsen

Vi har strävat efter att bygga vår webbplats så lättnavigerad och tillgänglig för så många som möjligt.

Frågor eller synpunkter?

Har du frågor om webbplatsen eller synpunkter du vill meddela oss, tveka inte att
kontakta oss via info@rtjamtland.se.

Browser/webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox och Safari. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men då utan att webbplatsen får korrekt utseende eller formgivning.

Tillgänglighet

På webbplatsen följer vi standarden WCAG 2.1 AA. Du kan läsa mer i vår tillgänglighetsredogörelse på sidan Tillgänglighet för rtjamtland.se.

Cookies

Vi använder Google Analytics på denna sida. Det betyder att vi samlar in statistik och data som hjälper oss att veta hur vi kan förbättra användarupplevelsen för våra besökare.

Användartips

Sökfunktion

Är du osäker på var du hittar viss information är sökfunktionen längst upp på webbsidorna en bra hjälp. Den söker efter dokumentens titlar samt innehållet på webbsidorna.

Textstorlek

Om du tycker att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. I de flesta moderna webbläsare gör du detta genom att trycka Ctrl+ eller Cmd+ för att öka textstorlek och Ctrl- eller Cmd- för att minska.

Språk

För att översätta denna webbplats kan du använda Googles översättningsverktyg. Översättningen görs automatiskt av Google och vi kan inte garantera att den är korrekt. Klicka på länken med ditt språk nedan för att öppna Google Translate i en ny flik.

To translate this site, please use Google Translate. The translation is made by Google and may be flawed or inaccurate. Click the link to your language below to open Google Translate in a new tab. There is also a function to change language on the new page.