God Jul från oss

Styrkan på 6 man står framför sina två röda brandbilar framför den stora julgranen på Stortorget i Östersund.

God Jul önskar vi! Från alla oss, nästan 500 medarbetare, och speciellt de 124 personerna som har beredskap i förbundet just nu.

Hoppas du haft en mysig julafton och är frisk och kry. I år tackade förbundet alla medarbetarna för engagemang och fina insatser med ett presentkort att använda i hemmakommunen för att stötta det lokala näringslivet.

I bilderna ser du styrkan som är på plats under julaftonen på stationen i Östersund tillsammans med inre befäl. De håller ställningarna tillsammans med två yttre befäl, räddningschef i beredskap och 114 räddningstjänstpersonal i beredskap på en ort nära dig i kommunerna Berg, Bräcke, Härjedalen, Krokom, Ragunda, Strömsund och Östersund.