Vi söker en brandingenjör

Östersund är en bra stad att växa i och Jämtlands län en fin plats att bo på. Här finns såväl tillväxt som framtidstro. Vi har närheten till både staden och fjället och industrietableringar och stora satsningar inom turistnäringen. Just nu finns dessutom även en ledig tjänst som brandingenjör på Räddningstjänsten Jämtlands förebyggandeavdelning.

Som brandingenjör på förebyggandeavdelningen deltar du i hela förbundets olycksförebyggande arbete. Arbetet innehåller exempelvis tillsyner enligt lagen om skydd mot olyckor och lagen om brandfarliga och explosiva varor, tillståndshantering, remissärenden och hantering av automatlarmsavtal. Det finns även möjlighet att själv påverka innehållet i tjänsten och du får möjligheten att vara delaktig i eller själv driva utvecklingen av vår förebyggande verksamhet. På avdelningen får du kollegor med stor erfarenhet och kompetens som stöttar och hjälper dig i det dagliga arbetet. Efter introduktion är ambitionen att du kommer ingå i den utryckande organisationen som inre befäl.

Sista ansökningsdag för denna tjänst var den 31 oktober. Hör av dig till oss om du är intresserad av en eventuell framtida tjänst som brandingenjör. Läs mer här.