God jul & Gott nytt år

Vi önskar god jul och gott nytt år till förbundets medlemskommuner, samarbetspartners och alla innevånare. Ett särskilt tack vill vi rikta till våra brandmäns huvudarbetsgivare som släpper i väg sina medarbetare när larmet går. Vi ser fram mot 2022, fler brandmän i förbundet och önskar alla en god hälsa.

Kom ihåg ditt brandskydd

En tredjedel av bostadsbränderna startar i köket och december och januari är de månader då flest spis- och eldstadsrelaterade bränder uppstår. Har du testat din brandvarnare och vid behov bytt batterier, skaffat brandskydd som brandsläckare, brandfilt och spisvakt?

Bli brandman

Vi söker fortfarande fler brandmän. Vill du ha ett utvecklande extraknäck som brandman RiB – räddningstjänstpersonal i beredskap? Det är viktigt att du bor och jobbar nära din station för att kunna ha beredskap. Läs mer, se vilka orter vi har vakanser på och gör en intresseanmälan.