Kvinna och brandman

Idag 8 mars är det internationella kvinnodagen och vi vill bjuda in länets kvinnor till en träff online om att jobba som brandman på deltid. Ett viktigt yrke som ger mycket kunskap och erfarenheter, spänning i vardagen, gemenskap och extra inkomst.

Infoträff online 22 mars

Hos oss jobbar det i dagsläget 54 kvinnor som brandmän på deltid och vi har över 50 lediga tjänster att fylla. Vill du veta mer om hur man blir brandman – testerna och utbildningen, vad det innebär i vardagen – med beredskap och övningar, vilka typer av insatser vi gör och hur mycket man tjänar? Notera då onsdag den 22 mars klockan 18.30-20.00 i din kalender och spara nedan länk till träffen som sker online via verktyget “Zoom”.

😊 Varmt välkommen hälsar brandmännen Anita och Monica

Länk till träffen på Zoom.

Här kan du läsa mer om uppdraget och var det finns vakanser i dagsläget.