Nu söker vi en Förbundschef / Räddningschef

Är du den som vill vara med och påverka, driva och utveckla räddningstjänsten för framtiden? Är du ledaren som skapar förtroendefulla kontakter såväl internt som externt och med förmågan att få alla att arbeta mot gemensamma mål? Då kan du vara den vi söker!

I rollerna som Förbundschef och Räddningschef driver du utvecklingen av förbundet framåt, både i regionen och nationellt, med fokus på innevånarnas trygghet och säkerhet. Du ansvarar för det löpande arbetet såväl som för förändrings- och utvecklingsarbetet inom och utanför organisationen. Du har ett nära samarbete med din förbundsledning. Vidare ansvarar du för förbundets långsiktiga mål, planer och visioner. Förutsättningar för uppdraget är att du har en god dialog med ägarkommunernas politiker och tjänstepersoner för att kunna möta deras förväntningar nu och i framtiden.

Klicka och läs mer om tjänsten.