Brandingenjör eller brandinspektör?

Är du brandingenjör eller brandinspektör och funderar på hur det skulle vara att bo i en stad med direkt närhet till fjällen, skogarna och sjöarna? Hur det skulle vara att kunna välja dina skiddagar utifrån när solen skiner och verkligen uppleva vårvintern? Eller bor du redan här och vill prova på något nytt i ditt arbetsliv? Nu finns chansen!

Räddningstjänsten Jämtland söker dig som är brandingenjör eller brandinspektör och som vill prova på livet i Östersund med en förutsättningslös tidsbegränsad anställning. En möjlighet att prova på ett nytt liv utan att helt behöva lämna ditt gamla. Vi ser framför oss att du är hos oss i ungefär ett år, exempelvis från maj 2023 till maj 2024, men för rätt person kan anställningstiden vara flexibel – dock minst sex månader.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan senast 28 februari.