Brandingenjör sökes

Nu söker vi en brandingenjör till Förebyggandeavdelningen. Vill du vara med och arbeta för ett samhälle med färre olyckor och ökad trygghet? Vill du bidra till ökad riskmedvetenhet i samhällsbyggandet och samtidigt ha möjligheten att få vara med och hjälpa till om olyckan ändå skulle vara framme?

På Förebyggandeavdelningen hanterar vi ett flertal olika arbetsuppgifter. Vi arbetar bland annat med tillsyn och tillståndshantering, vi hjälper våra kommuner med rådgivning inom brandskydd, samhällsplanering eller riskhantering och vi arbetar med stärkt brandskydd i bostäder. Du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter utifrån dina egna intressen tillsammans med avdelningens och organisationens behov.  

Vi vill också att du efter genomgången introduktion ska kunna arbeta som larm- och ledningsbefäl i vår operativa organisation. Vi är en del av räddningsledningssystemet Räddningsregion MittNorrland som består av 25 olika kommuner.

Läs mer och skicka in din ansökan senast 22 september 2023.