Brandingenjör eller brandinspektör i kombitjänst

För att möta förbundets och avdelningens ökade behov söker vi en eller flera nya medarbetare i kombitjänst till vår förebyggandeavdelning. Du kommer att arbeta ungefär halva din arbetstid som larm- och ledningsbefäl i vår räddningscentral och den andra halvan med olycksförebyggande arbetsuppgifter.

I din tjänst på Förebyggandeavdelningen finns möjlighet till arbete med ett flertal arbetsuppgifter. Just nu behöver vi förstärkning inom vår tillsynsverksamhet och med hantering av tillstånd för explosiv vara. Exakta arbetsuppgifter kan anpassas efter dina erfarenheter och din bakgrund.

Vi söker både dig som är ny i branschen och som är mer erfaren. Vi har stor erfarenhet och kompetens på avdelningen som vi gärna delar med oss av. Samtidigt är vi ständigt öppna för förbättringar och tar gärna till oss av dina erfarenheter.

Läs mer här och skicka in din ansökan senast 8 december 2023.