Larm- och ledningsbefäl i kombitjänst till Förebyggandeavdelningen

Vi har en vakant tjänst som innebär arbete på vår förebyggandeavdelning i kombination med arbete som larm- och ledningsbefäl. För den här tjänsten tillämpar vi löpande urval och tillsättning så hör av dig till oss så snart som möjligt om du är intresserad och har rätt behörighet.
Som larm- och ledningsbefäl är du en del i räddningsledningssystemet Räddningsregion MittNorrland där du arbetar med insatsnära ledning och alarmering av räddningsresurser. I din tjänst på förebyggandeavdelningen finns möjlighet till arbete med ett flertal arbetsuppgifter. Vi arbetar bland annat med tillsyn, rådgivning och tillståndshantering för brandfarlig och explosiv vara.
Vi söker både dig som är ny i branschen och som redan har en bakgrund inom räddningstjänsten. Vi har stor erfarenhet och kompetens på avdelningen som vi gärna delar med oss av. Samtidigt är vi ständigt öppna för förbättringar och tar gärna till oss av dina erfarenheter.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan så snart som möjligt.